top of page

TUR & TØYS PODCAST

Med, Av og (kanskje bare) For Aleksander og LArs

Aleksander Gamme og Lars Ebbesen er to turgærne tøysekopper som elsker små og store eventyr. I denne podden serverer de glade historier, friske intervjuer, solide tips, kritiske blikk og heftige diskusjoner, med både kjente og ukjente gjester.

forsidebilde.jpg

Tur & Tøys Krønikerene

T&T-Nordpolen5Inst.jpg

Om lyset er slått av for polhavets fremtid, utnyttet noen tiden bedre enn andre i denne epoiken - i det man trodde alt var gjort oste det av kreativitet, fantastisk håndverk og de dristigste turene. Lista legges stadig høyere, kryssinger, i mørke osv. Vil noe klare å toppe dette tiåret?

30 Nordpolen 1.jpg
T&T-Norpolen3.jpg

Den moderne polartidsalder starter!

Tur & Tøys fortsetter miniserien om Nordpolen inn i nyere tid. Og nå er det tid for de virkelig store turene i moderne polartid med Kagge & Ouslands nordpoltur i 1990, Mørdre-brødrenes dobbelte polartriumf og ikke minst Gautvik, Bakke og Vegrim

30 Nordpolen 1.jpg
T&T-Nordpolen4Insta.jpg

Bring in the clowns! Dette er et tiår som hadde alt - de største bragdene men også alle turene som viser hvor umulig vanskelig polhavet er. Børge blir den største, en med de sterkeste tilknytninger til Tur & Tøys drar på badeferie, japanere og svensker imponerer, underholder og skremmer. Her er alt.

30 Nordpolen 1.jpg
Nordpolen2.jpg

Tur & Tøys fortsetter miniserien om Nordpolen. I denne episoden får vi høre om Wally Herbert, Ranulph Fiennes og vår egne Ragnar Thorseth som var den første nordmann som sto på Nordpolen.

30 Nordpolen 1.jpg
bottom of page