top of page

Eventyraften

En kveld fullspekket med historiefortelling, fest og eventyrlyst!

Eventyraften er en kveld der eventyrlige turprosjekter og gale ideer står i fokus. Kjente turprofiler stiller opp med spennende foredrag om banebrytende prosjekter og turer utenom det vanlige. Dette blir en helaften av de sjeldne for den friluftsinteresserte!

IMG_9762.jpg

PROGRAMMET 2024

Stay tuned! Aller mest har vi lyst til å hele kvelden hemmelig, men vi kommer til å droppe noen godbiter i forkant... Det blir gode foredrag, muligheten til å bevege (!) kroppen, musikkinnslag og overraskelser!

14.00 åpner vi dørene for mingling og hygge blant stands og turfolk.
17.00 åpner vi dørene til Storsalen og kl 17:15 blir det en vill tur-Kahoot med premier for å varme opp.
17.30 Showstart og 6 timers program frem til ca kl 23.00. 
23.00-02.00 Etterfest

PROGRAMMET 2023

Se fjorårets program her, en salig blanding av ekstremsport og langtur;

17:30 starter shower, og vi dundrer i gang med våre velkjente 8 mitnuttes foredrag. Her treffer du Pia Ve Dahlen, Olav Viksmo, Thor Håkon, Ida Holo, Frode Lein, Jens Kvernmo, Anders Bache og ‘Jazz-Håkon’ Erlandsen Skog – etter det trenger vi en pause. Og det får du, men ikke mer enn 30 minutter!!!

Etter pausen er det tid for Årets Eventyr Rookie og Årets Eventyrer presentasjon med avstemning – og ikke minst Kristin Harila selv som har steget ned fra sine 8000 metere for anledningen!

Nye 30 minutters pause og opptelling av avstemningen før vi gyver løs på selve kåringen av Årets Eventyrer. Så er det duket for legendene fra Everest 1985. Dette blir et fargerikt tilbakeblikk til an annen tid med glimt i øyet og ekte turhistorier!

Vi holder på til ca 22:44. Da blir det fest- så du får snakket med alle de du ikke rakk i pausene!

Historien bak Eventyraften

Vi trenger en helaften der tur og eventyr står i fokus. En samling for mennesker som brenner for nye opplevelser og eventyrlyst. En kveld der vi kan inspirere hverandre og dele lysten for å utforske og flytte grenser.

Eventyraften er til for alle som kjenner på eventyrlyst, og skal bidra til å øke interessen for ulike typer eventyr og  friluftsliv!

bottom of page